De sărbători alături de voi

Proiectul filantropic bianual ”De sărbători alături de voi” destinat bătrânilor social-vulnerabili din Parohia Ortodoxă Română ”Sf. Ier. Grigorie Palama” a adus din nou bucurie și speranță în casele a cincisprezece creștini din parohia noastră.

Pachetele sociale care s-au distribuit au inclus produse alimentare (făină, mălai, zahăr, hrişcă, orez), detergenți, săpun, soluții de spălat, șosete, ștergare, apă plată 0.5 l, biscuiți ș.a. colectate de la enoriașii noștri, fie achiziționate din banii donați în acest scop.

Preotul paroh Nicolae Crețu însoțit de tinerii voluntari din parohie (cântăreți), consilierul parohial Igor Cojocaru, Valentin Tulgara au distribuit pachetele la domiciliu, pe data de 6 ianuarie, 7 ianuarie și 9 ianuarie, donație însoțită de colindele frumoase strămoșești. Emoția Crăciunului, bucuria sinceră de pe chipul acestor oameni sunt răsplata cu care am fost răsplătiți toți cei care am ajuns la casele acestor oameni minunați. Proiectul va fi reluat cu ocazia Sfintei Sărbători de Paști, ocazie de a dărui din nou lumină și bucurie.

Biroul de presă al Parohiei Ortodoxe Române „Sf. Ier. Grigorie Palama” din mun. Chișinău